JLM Coenen Belastingadvies b.v. is een klein bedrijf dat gelegen is in Pey- Echt. JLM Coenen Belastingadvies b.v.  verzorgt  onder andere administraties en geeft belastingadvies. Het bedrijf richt zich vooral op de onderkant van het MKB (midden en klein bedrijf) en ZZP-ers (zelfstandigen zonder personeel); ook particulieren zijn welkom.

Wij helpen u (als klant) om de kosten zo laag mogelijk te houden.  Dit wordt onder  meer gedaan door klanten te ondersteunen  bij het opzetten en bijhouden van hun eigen administratie.
Hierbij wordt onder andere, indien mogelijk, gebruik gemaakt van Excel/Open-Office, een (gratis) programma dat op iedere computer loopt. Zo hoeven er geen dure administratieprogramma’s te worden aangeschaft.

Aan de hand van deze administratie kan dan de jaarrekening opgesteld worden. Aangiftes BTW kunnen eveneens aan de hand van uw eigen administratie zowel door ons dan wel door uzelf opgesteld worden. Het spreekt voor zich dat wij u hierbij begeleiden. Op deze manier  kunnen wij voor u de kosten zo laag mogelijk houden en het intensieve contact dat hierbij ontstaat helpt ons om zo klantgericht mogelijk te werk te kunnen gaan.

Uiteraard staat het de klant natuurlijk ook vrij om de hele administratie bij ons neer te leggen. Dus hoe u uw administratie ook wilt uitbesteden, wij staan voor u klaar om dat te realiseren.