Jo is lid van het Register Belastingadviseurs.

citaat RB : “Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.
JLM Coenen Belastingadvies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee..

Jo gaat derhalve regelmatig naar college’s om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast leest hij veel vakliteratuur.
Verder wordt er gebruikt gemaakt van de nieuwste mogelijkheden van studies, zo volgt Jo regelmatig web-seminars met als voordeel dat ook Marion haar kennis steeds meer uitbreidt.
Om beiden op de hoogte te blijven in het alsmaar veranderende wereldje van de belastingen is dat zeker geen overbodige luxe. In ieder geval vinden ze beiden dat deze passie in het vak alleen maar de klant ten goede kan komen.