Gedurende de jaren heeft Jo heel wat administraties opgezet zonder gebruik te maken van administratieprogramma’s. Deze werkwijze heeft hij uitvoerig gedocumenteerd, hetgeen heeft geresulteerd in een administratieonderwijs systeem. De onderwijswereld heeft kennis genomen van dit programma en inmiddels wordt het gebruikt op verschillende scholen.

Excellent in boekhouden.

In de praktijk komt het erop neer dat je ,gebruikmakend van Excel, leert om je eigen administratie op te zetten. Zo hoef je niet te beschikken over dure programma’s. Door op deze manier te werken krijg je ook nog eens een veel beter inzicht in je eigen cijfers.

Jo wil zijn ervaringen en kennis hierin graag delen zodat iedereen vol zelfvertrouwen zijn eigen administratie kan beheren.
Jonge ondernemers worden door ons gewezen op deze mogelijkheid omdat dit voor hun een heleboel inboekkosten kan besparen.  Als extra service begeleiden we onze klant hierin zodat er een win-win situatie ontstaat. Wij hebben het vertrouwen dat de aangeleverde gegevens ook correct zijn en de klant kan hierdoor behoorlijk op zijn rekening besparen.
Zeker als beginnend ondernemer is dat een pluspunt.

Mocht u ook interesse hebben in een cursus of meer informatie willen, laat het ons weten via ons contactformulier  natuurlijk kunt u ook op andere manieren met ons in contact komen. zie hiervoor onze contactgegevens.