Gedurende de jaren heeft Jo heel wat administraties opgezet zonder gebruik te maken van administratieprogramma’s. In de praktijk komt het erop neer dat je ,gebruikmakend van Excel, leert om je eigen administratie op te zetten. Zo hoef je niet te beschikken over dure programma’s. Door op deze manier te werken krijg je ook nog eens een veel beter inzicht in je eigen cijfers.

Jo wil zijn ervaringen en kennis hierin graag delen zodat iedereen vol zelfvertrouwen zijn eigen administratie kan beheren. Jonge ondernemers worden door ons gewezen op deze mogelijkheid omdat dit voor hun een heleboel inboekkosten kan besparen.  Als extra service begeleiden we onze klant hierin zodat er een win-win situatie ontstaat. Wij hebben het vertrouwen dat de aangeleverde gegevens ook correct zijn en de klant kan hierdoor behoorlijk op zijn rekening besparen.
Zeker als beginnend ondernemer is dat een pluspunt.

Sinds 2021 werken we ook veel samen via online administraties en dan met name via Snelstart. Voor de startende ondernemer die niet met excel overweg kan of hier geen tijd voor heeft kan dit een ook een mooie oplossing zijn. In een oriënterend gesprek wordt al gauw duidelijk welke oplossing het beste gaat werken.

Mocht u meer informatie willen, laat het ons weten via ons contactformulier  natuurlijk kunt u ook op andere manieren met ons in contact komen. zie hiervoor onze contactgegevens.