Gedurende de jaren heeft Jo heel wat administraties opgezet zonder gebruik te maken van administratieprogramma’s. Deze werkwijze heeft hij uitvoerig gedocumenteerd, hetgeen heeft geresulteerd in een administratieprogramma. De onderwijswereld heeft kennis genomen van dit programma en inmiddels wordt het gebruikt op verschillende scholen. Het autodidactisch programma wordt uitgegeven door Brinkman uitgeverij.

Het programma heet Excellent in boekhouden. 

Excellent in boekhouden
is een praktische digitale module, die het voor een ieder mogelijk maakt inzicht te krijgen in de boekhouding. Het kan dienen als een verdieping van bestaande kennis van boekhouding, bijvoorbeeld opgedaan met onze uitgave Elementaire kennis Bedrijfsadministratie. Ook zonder deze kennis is het mogelijk de lesmodule zelfstandig door te nemen.

In de praktijk komt het erop neer dat je met dit programma leert om je eigen administratie op te zetten zonder te hoeven beschikken over dure programma’s. Door op deze manier te werken krijg je een beter inzicht in je eigen cijfers.

Jo wil zijn ervaringen en kennis hierin graag delen zodat iedereen vol zelfvertrouwen zijn eigen administratie kan beheren. Bij voldoende belangstelling kunnen wij ook cursussen in Excellent in Boekhouden aanbieden. Mocht u interesse hebben in een cursus of meer informatie willen, laat het ons weten via het contactformulier