JLM Coenen Belastingadvies BV  is een klein maar dynamisch bedrijf dat gerund wordt door Jo Coenen en Marion van den Bosch. Het kantoor is erkend door het Register belastingadvieurs.  ( RB )

2011-05-28 001 2011-05-28 022Jo Coenen heeft na zijn middelbare school HEAO bedrijfsadministratie gedaan 1981 – 1985).  Daarna is hij gaan werken bij Moret en Limperg als medewerker aangiftepraktijk.  In de avonduren heeft hij de federatie belastingacademie gevolgd en succesvol afgerond  (1987 – 1993). Vervolgens was hij als belastingadviseur werkzaam bij Accountantskantoor Zeegers en later bij Wolfsbergen en Osnabrug belastingadviseurs. Van 2003 tot 2015 is hij maat bij  Administratiekantoor Midden-Limburg geweest. Gaandeweg echter begon de drang om zelfstandig te worden steeds grotere vormen aan te nemen. Een eigen manier van werken en een eigen identiteit werden steeds belangrijker om zodoende de klanten op en top te kunnen bedienen vanuit een ouderwets gevoel voor klantenservice en klantvriendelijkheid. Jo heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en gaat voor zijn klanten door het vuur. Dit wil  hij ook kunnen uitdragen in zijn werk.

2011-05-28 001 2011-05-28 012

Jo wordt ondersteund door zijn partner Marion van den Bosch. Marion heeft 15 jaar in de zorg gewerkt, zowel in de zorg, de huishoudelijke dienst en heeft gewerkt als planner en klantenservice. In 2015 toen de zorg volledig gereorganiseerd werd , werd het tijd voor verandering.
Marion heeft het programma Excellent in boekhouden volledig doorgenomen.  Zij  onderhoudt het contact met de klanten en maakt afspraken.  Ook is zij op automatiseringsgebied een kei en beheert onder andere de internetpagina’s zoals deze website en de facebookpagina.
Daarnaast verzorgen Jo en Marion gezamenlijk cursussen in het programma Excellent in boekhouden. Een eenvoudige manier om je boekhouding in excel bij te houden zonder dat er dure programma’s aan te pas hoeven te komen. Zeker voor beginnende ondernemers een mooie manier om de kosten te beperken.
Een uitleg in de belangrijkste functies van excel en een spoedcursus:  Wat is nu eigenlijk belangrijk bij de vastlegging van een administratie en hoe doe je dit ?   ( Deze cursussen worden op aanvraag, en/of bij voldoende aanmeldingen gegeven.